Térkép betöltése...

Eladó egyéb ház, Alsóörs

Alsóörs      Térkép
Egyéb ház
Eladó
  • Alapterület
    37 m²
  • Szobák száma
    1 szoba

Eladó egyéb ház

Honlap
www.startlak.hu/6271559
Hirdetéskód
6271559
Irodai kód
2778_4881
Elhelyezkedés
Alsóörs
Kategória
Ház
Típus
Egyéb ház
Értékesítés típusa
Eladó / Kínál
Alapterület
37 m²
Szobák száma
1

Leírás

A Balaton északi partján, Alsóörsön, 4,2 hektáron, közvetlen vízparton, 100 méter saját balatoni partszakasszal, tihanyi-apátságra örök panorámával, egyedi, luxus lakások eladóak várhatóan 2020 év végi átadással. Az ingatlan kizárólag készpénz átutalásával (hitellel nem) vásárolható. Egyedivé az 1 hektáros saját, belsõ élmény tava teszi, ami privát szórakozást, pihenést és a vízi világ nyugalmát kínálja a lakók számára. A tó körül elhelyezett 6 különleges, és különbözõ stílusú épület, amelyek a víz közeliség miatt, a Balatonon is használt hajóosztály által lettek elnevezve. Összesen 121 luxus lakás, bekerített területen, 150 parkolóval és tárolóval lesz kialakítva. Geotermikus fûtéssel, mennyezet hûtéssel, panorámalifttel, tetõteraszokkal a Penthouse szinten,a földszinten saját lekerített kertkapcsolatokkal lesznek kialakítva a lakások. Exkluzív szolgáltatásként csak a tulajdonosok és vendégeik számára: egész évben a 800 m2-es Wellness, a 400 m2-es Jacht Club és borpince bérelhetõ bortrezorokkal, 100 m-es privát strand a Balaton partján teljes körû üzemeltetésû szolgáltatások (bérbeadás ? hasznosítás- takarítás stb.)
Ajánljuk minden Balaton rajongónak.


Egyéb információkat (mûszaki leírás), helyszíni bejárást irodánk elõre egyeztetett idõpontban biztosít.

Figyelem! Ez a hirdetés egy típuslakásnak az általános hirdetése.
Érdeklõdése esetén kérjük, írja meg pontos, elvárt paramétereit ( lakás m2, szobaszám, tájolás, panoráma, emelet) a lakással kapcsolatosan. Ezen paraméterek megadása esetén a Tulajdonostól naprakész, pontos ajánlatot küldünk Önnek. (A típus épületekben lévõ szabad lakások száma a magas érdeklõdés miatt változik. A Tulajdonos a kialakult piaci helyzetre tekintettel az árváltozás jogát teljes körûen fenntartja).


Épülettípusok és lakások:

-Asso épület típus: 32 lakás, [------] m2 között, 38, 5 millió Ft-tól
-Flaar épület típus: 18 lakás, [------] m2 között, 52, 8 millió Ft-tól
-Soling épület típus: 30-46 lakás, [------] m2 között, 60, 3 millió Ft-tól
-Skiff épület típus: 9 lakás, [------] m2 között, 82, 4 millió Ft-tól
-Melges épület típus: 8 lakás, [------] m2 között, 129 millió Ft-tól
-Dragon épület típus: 6 lakás, [------] m2 között, 137,8 millió Ft-tól

ASSO épület típus:
2-3 szintes, tetõteraszos modern formavilágú ház, igény szerint szintenként külön megközelítési lehetõséggel, vagy két szintes belsõ lépcsõházas villaként. A tetõterasz a lakások együttes használatában illetve a felsõ lakás kizárólagos használatában is megvásárolhatóak.


Irodai azonosító kód: N3603

Keresünk és kínálunk eladó és bérbeadó ingatlanokat, albérleteket.
Ügyeleti telefonszámunk: [------].
A Nívó Ingatlanforgalmi Szakértõi Iroda teljes eladó és bérbeadó ingatlan és albérlet kínálatát megtekintheti a [------] oldalunkon. Nívó ingatlan: N3603